Stage bij Beir-Total: Een unieke en interessante ervaring!

Afbeelding
Lucy Giwa

Onlangs deed Lucy bij ons stage. Dit is haar verhaal:

Als student Marketing Support aan de AP Hogeschool in Antwerpen, was het tijd voor mijn eerste stage. Ik wilde graag een interessante stageplek vinden en zo kwam ik bij Beir-Total terecht. Ik kreeg de kans om van dichtbij te zien hoe een festival van begin tot eind wordt gecreëerd en dit was een geweldige ervaring!

Eén van de grootste uitdagingen binnen mijn stage was het bedenken van content voor sponsorposts. Ik moest ervoor zorgen dat ze aantrekkelijk en origineel waren, wat soms een hele klus was. Maar het was een nieuwe manier om mijn creativiteit te ontwikkelen.

De stage bij Beir-Total heeft zeker bijgedragen aan mijn professionele ontwikkeling. Ik heb bijvoorbeeld nog nooit eerder een nieuwsartikel geschreven, maar dankzij deze stage kan ik dit nu wel. Ik gebruik zelfs regelmatig het artikel dat ik voor Beir-Total geschreven heb als leidraad voor andere zaken.

Binnen de stageplaats kreeg ik verschillende taken toegewezen, zoals het opstellen van een artikel, het schrijven en publiceren van een persberichten, het bedenken van copy's en visuals, meehelpen met het contentplan en de opbouw van het evenement. Dit gaf mij een goed beeld van hoe een project zich opbouwt doorheen een periode.

Het team achter Beir-Total was ontzettend vriendelijk en betrokken mij regelmatig bij de vergaderingen. Ik voelde mij echt onderdeel van het team en dat maakte mijn stage nog waardevoller.

Beir-Total kan het beste worden omschreven als uniek, actief en sociaal. Het is een geweldige plek om stage te lopen, vooral als je geïnteresseerd bent in de evenementensector.

Volgend jaar studeer ik af. Ik weet nu al dat ik dan kan terugkijken op een geweldige stage en een belangrijke stap in mijn professionele ontwikkeling.