Lorenzo en Alicia: The King and The Queen van de opbouw

Afbeelding
Lorenzo en Alicia op Beir-Total

Lorenzo (links) en Alicia (rechts) zijn niet weg te slaan bij de voorbereidingen van Beir-Total. Samen met het team van opbouwers staan ze elke dag paraat om hun handen uit de mouwen te steken.

 

Veiligheid, een prioriteit

Lorenzo stelt dat de veiligheid serieus wordt genomen. “Bij het bouwen van de stelling voor het podium heeft de organisatie voldoende helmen en valharnassen voorzien. Niemand mag op de stelling zonder de juiste beschermingsmiddelen. Met m’n helm, harnas en hamer timmer ik die stelling in elkaar!”

 

Heel vlot

“Alles verloopt super vlot”, zegt Alicia. “De taken zijn duidelijk verdeeld en iedereen komt goed overeen. Daarom voel ik mij er zo op m’n gemak.”

 

Kampvuur

“Ikzelf ben bijna elke dag aanwezig op de opbouw en afbraak van Beir-Total”, vertelt Lorenzo. “Tijdens de dag verloopt de opbouw vlotjes. Iedereen weet wat zijn of haar taken zijn en teamsfeer zit goed. Het kampvuur elke avond maakt zo’n werkdag dan helemaal compleet!”

 

Ben jij ook benieuwd naar wat voor spektakel Beir-Total dit jaar wordt? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update of deal!

Ontvang de laatste updates en exclusieve deals!