Menu

Beir-Total Pers

Een feestelijke tweede festival-editie van Beir-Total

31 maart 2019

Ruben De Proost, Sander Van Hirtum en Sydney Van Aerden met het podium van vorig jaar © Jelle Jansegers Photography

Op vrijdag 10 mei organiseert Beir-Total alweer haar tweede festivaleditie voor jong en oud uit Kapellen en omstreken. Vorig jaar namen de drie enthousiaste jongeren, Sander Van Hirtum, Ruben De Proost en Sydney Van Aerden, een grote sprong die meer succes had dan ze ooit hadden durven dromen.

De organisatie hoopt met haar nieuwe editie opnieuw te groeien. Daarom gaan ze dit jaar weer een stapje verder; bekendere artiesten, een mooier podium en een groter aanbod aan drank en eten. Voor deze editie hebben ze namen zoals 5NAPBACK, Mandy en Lennert Wolfs weten te strikken.

“Met deze festivaleditie willen we de festivalgangers in Kapellen een nog betere en uniekere beleving bezorgen.”, vertellen ze. “We hebben weer enkele verassingen in petto die onze bezoekers vast wel weten te appreciëren. We kunnen nog niets verklappen, maar je kan best onze Facebook-pagina in de gaten houden.”

“Omdat festivals dezer dagen redelijk duur kunnen worden, willen wij iedereen de kans geven om erbij te kunnen zijn”, vertelt Ruben. “Zo verkopen we de eerste 24u tickets aan €5 en kunnen leden van Het Fonds Vrijetijdsparticipatie zelfs voor €2 hun ticket bemachtigen.”

Het festival vindt plaats op vrijdag 10 mei 2019 op de festivalweide aan de Kapelsestraat in Kapellen. Vanaf 5 april zijn kan je tickets kopen via www.beirtotal.be.

De organisatie is te bereiken via +32 470 06 06 59 of rubendeproost@beirtotal.be