Menu

Frequently asked questions

Weekend Vibes

Wanneer is Weekend Vibes?

Weekend Vibes gaat door op vrijdag 6 september 2019, vanaf 21 uur en eindigt om 2 uur 's nachts.

Waar kan ik tickets kopen voor Weekend Vibes?

Op deze pagina kan je je tickets kopen. Evenementen van Beir-Total worden ieder jaar populairder, hou er dus rekening mee dat we uitverkocht kunnen zijn en het slim is om op voorhand tickets te kopen. Bovendien geven we zotte korting!
Vergeet ook geen drankbonnen te kopen, deze zijn online veel voordeliger.

Voorverkoopickets zijn beschikbaar van maandag 5 augustus om 10u00 t.e.m. donderdag 5 september om 23u59. Online prijs: €4, aan de kassa: €6.

Wat kost een ticket voor Weekend Vibes?

Een voorverkoopticket kost €4. Aan de kassa kost een ticket €6.

Waar gaat Weekend Vibes door?

Weekend Vibes gaat door in de Eskapade van Kapellen.

Kapelsestraat 233
2950 Kapellen
België

Wat is de minimumleeftijd op Weekend Vibes?

De minimumleeftijd op Weekend Vibes is 16 jaar. Mensen die geboren zijn in 2003 (en dus 16 worden in 2019) zijn ook welkom!

Wat kan ik eten en drinken op Weekend Vibes?

We houden van een ruim drankaanbod, dat zal je dan ook ongetwijfeld merken aan de bar. Naast frisdranken en diverse bieren bieden we ook wijnen, prosecco's en ciders aan.
Heb je honger? Bestel dan een lekkere suikerfafel!

Kan ik met bancontact betalen op Weekend Vibes?

Voor uw, en onze, veiligheid zijn wij grote fan van elektronisch betalen. Aan de inkom en bonnenkassa kan er met bankkaart (enkel Bancontact) of cash betaald worden.

Zijn er oordopjes verkrijgbaar op Weekend Vibes?

Jaa, dankzij het CM Ziekenfonds zijn gratis oordopjes verkrijgbaar. Aarzel dus niet om oordopjes te vragen, iedereen weet dat oordopjes dezer dagen hip en trendy zijn!

Wat met foto's en films die door de organisatie tijdens Weekend Vibes genomen worden?

Door het betreden van de fuifzaak stem je er uitdrukkelijk mee in dat je opgenomen kan worden in gelijk welke film, foto, audio- of audiovisuele opname, en dat die gebruikt kan worden in gelijk welke media en voor gelijk welke doeleinden, en dit op gelijk welk tijdstip/welke plaats. Hierin inbegrepen zitten filmopnames door de politie of security, die gebruikt kunnen worden voor de veiligheid van bezoekers of het bestrijden van misdrijven/misdaden.

Geldt de regel 'IN=IN, OUT=OUT' ook bij jullie?

Ja. Deze regel is redelijk duidelijk. Als je tijdens het evenement de fuifzaal verlaat, zul je terug toegang moeten betalen om weer binnen te mogen.

Ik kom met de fiets, is er een fietsenstalling op Weekend Vibes?

Doe groen, doe gezond, kom met de fiets! We steunen iedereen die met de fiets komt. Daarom voorzien we vlak bij de Eskapade een gratis fietsenstalling. Vergeet wel je fietslichtjes niet!

Ik kom met de auto, is er een parking op Weekend Vibes?

Ja, er is parking. Bezoekers van Weekend Vibes kunnen gratis parkeren op de parking van de Eskapade. Onthoud wel dat hier parkeren op eigen risico is.

Mag ik mijn rugzak mee binnen nemen op Weekend Vibes?

Neen. Omwille van veiligheidsredenen kunnen we jammer genoeg geen rugzakken toelaten. Kleine handtassen zijn wel toegelaten.
Voor €1 houden we jouw rugzak graag bij in onze vestiaire!

Is er een vestiaire op Weekend Vibes?

Ja. Voor €1 houden we graag jouw spullen bij in onze bewaakte vestiaire.

Mag ik promotie voeren op/rond Weekend Vibes?

In en rond de Eskapade - dus ook op de openbare weg - is verboden flyers, affiches of ander promotioneel materiaal te verdelen en/of op te hangen. Sponsors en mediapartners krijgen - volgens afspraak met de organisatie - visibiliteit op het festivalterrein.
Wens je promotie te maken op ons evenement? Neem dan contact met ons op via info@beirtotal.be, dan bekijken we wat er mogelijk is.

Ik wil dj worden op Weekend Vibes.

Onze line-up staat al helemaal vast. Wil je toch graag dj worden op één van onze evenementen? Neem dan contact met ons op via info@beirtotal.be, dan bekijken we wat er mogelijk is.


Beir-Total 2020

Wanneer is Beir-Total?

Beir-Total gaat door op zaterdag 9 mei 2020, vanaf 14 uur en eindigt om 2 uur 's nachts.

Waar gaat Beir-Total door?

Beir-Total gaat door op de festivalweide van Kapellen. Festivalweide van Kapellen? Ja, op de Kapelsestraat, daar waar Notchez Festival vorig jaar haar laatste editie had.

Kapelsestraat 280
2950 Kapellen
België

Wat is de minimumleeftijd op Beir-Total?

De minimumleeftijd op Beir-Total is 16 jaar. Mensen die geboren zijn in 2004 (en dus 16 worden in 2020) zijn ook welkom!
Kom je met je ouders? Geen probleem! Kinderen en jongeren onder begeleiding van een volwassene worden toegelaten.

Wat kan ik eten en drinken op Beir-Total?

We houden van een ruim drankaanbod, dat zal je dan ook ongetwijfeld merken aan de bar. Naast frisdranken en diverse bieren bieden we ook verse cocktails, wijnen, prosecco's en ciders aan.
Voor de catering werken we samen met lokale partners. Zij staan in voor het aanbod aan eten en snacks.

Kan ik met bancontact betalen op Beir-Total?

Voor uw, en onze, veiligheid zijn wij grote fan van elektronisch betalen. Aan alle bonnenkassa’s en aan de inkom kan er met bankkaart (enkel Bancontact) of cash betaald worden.

Zijn er oordopjes verkrijgbaar op Beir-Total?

Jaa, dankzij het CM Ziekenfonds zijn gratis oordopjes verkrijgbaar. Aarzel dus niet om oordopjes te vragen, iedereen weet dat oordopjes dezer dagen hip en trendy zijn!

Wat met medicatie op Beir-Total?

Festivalgangers die om medische redenen medicijnen en/of zeer specifieke voeding (zoals glutenvrije producten) moeten meenemen naar Beir-Total, hoeven zich geen zorgen te maken. We vragen u alleen om een doktersverklaring mee te nemen waarin duidelijk staat dat u bepaalde medicijnen en/of voeding nodig heeft. Op deze manier kan ons beveiligingspersoneel eenvoudig controleren of het om een uitzondering gaat, en als dat zo is, kunnen ze u probleemloos binnenlaten.

Wat met foto's en films die door de organisatie tijdens Beir-Total genomen worden?

Door het betreden van het festivalterrein stem je er uitdrukkelijk mee in dat je opgenomen kan worden in gelijk welke film, foto, audio- of audiovisuele opname, en dat die gebruikt kan worden in gelijk welke media en voor gelijk welke doeleinden, en dit op gelijk welk tijdstip/welke plaats. Hierin inbegrepen zitten filmopnames door de politie of security, die gebruikt kunnen worden voor de veiligheid van bezoekers of het bestrijden van misdrijven/misdaden.

Geldt de regel 'IN=IN, OUT=OUT' ook bij jullie?

Ja. Deze regel is redelijk duidelijk. Als je tijdens het evenement het festivalterrein verlaat, zul je terug toegang moeten betalen om weer binnen te mogen.

Ik kom met de fiets, is er een fietsenstalling op Beir-Total?

Doe groen, doe gezond, kom met de fiets! We steunen iedereen die met de fiets komt. Daarom voorzien we vlak bij het festival een gratis fietsenstalling. Vergeet wel je fietslichtjes niet!

Ik kom met de auto, is er een parking op Beir-Total?

Ja, er is parking. Bezoekers van Beir-Total kunnen gratis parkeren op de parking van de Eskapade (500 meter wandelen). Onthoud wel dat hier parkeren op eigen risico is.

Heeft Beir-Total een Kiss & Ride?

Voor wie met de auto gebracht wordt, is er een Kiss & Ride-zone aan het festivalterrein. Volg hiervoor de signalisatie ‘Kiss & Ride’. Je kan hier enkel even stoppen om in- en uit te stappen. Parkeren aan de Kiss & Ride-zone is niet toegelaten. Hou er rekening mee dat het erg druk kan zijn op de wegen naar de Kiss & Ride-zone rond het festivalterrein.

Is er een Beir-Total camping?

Neen, jammer genoeg hebben wij geen camping.

Mag ik mijn rugzak mee binnen nemen op Beir-Total?

Neen. Omwille van veiligheidsredenen kunnen we jammer genoeg geen rugzakken toelaten. Kleine handtassen zijn wel toegelaten.

Zijn er lockers dan op Beir-Total?

Neen. Omwille van veiligheidsredenen bieden we geen lockers aan. Om diezelfde reden worden ook rugzakken niet toegelaten.

Mag ik promotie voeren op/rond het terrein van Beir-Total?

Op en rond het festivalterrein - dus ook op de openbare weg - is het verboden flyers, affiches of ander promotioneel materiaal te verdelen en/of op te hangen. Sponsors en mediapartners krijgen - volgens afspraak met de organisatie - visibiliteit op het festivalterrein.
Wens je promotie te maken op ons terrein? Neem dan contact met ons op via info@beirtotal.be, dan bekijken we wat er mogelijk is.

Ik wil graag een stand- of eetkraam uitbaten op Beir-Total.

Wens je een eetkraam uit te baten op ons festival, neem dan contact met ons op via info@beirtotal.be.

Ik wil dj worden op Beir-Total.

Wil je graag dj worden op één van onze evenementen? Neem dan contact met ons op via info@beirtotal.be, dan bekijken we wat er mogelijk is.


Tickets

Eerste hulp bij ticketproblemen

Onze ticketpartner Eventbrite helpt je graag verder met je vragen:

Waar kan ik tickets kopen voor evenementen van Beir-Total?

Wanneer er voorverkoop loopt voor één van onze evenementen, kan je op deze pagina je tickets kopen.

Kan ik aan de kassa nog tickets kopen?

De tickets die over zijn worden aan de kassa verkocht. Let wel op: op=op.

Ik heb een ticket overgekocht van iemand, was dit een goed idee?

Er is een wettelijk kader dat de doorverkoop van tickets aan banden legt. De wet van 30 juli 2013 betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen stelt dat:

  • de occasionele herverkoop van tickets is toegelaten mits de verkoopprijs niet hoger is dan de definitieve prijs die op het ticket staat.
  • de niet-occasionele of regelmatige doorverkoop, of het ter beschikking stellen van platformen waar niet-occasionele herverkoop plaats kan vinden of waar de prijs kan stijgen boven de maximaal toegelaten prijs, verboden is.
  • de verkoop van gratis tickets, uitnodigingen, sponsortickets of aanbiedingen van tickets voor de officiële verkoopdatum verboden is.
  • de gedupeerde van bovenstaande regels het teveel betaalde verschil kan terugeisen van de herverkoper.

Ondanks het wettelijk kader tiert de handel in festivaltickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via de officiële kanalen op beirtotal.be, eventbrite.be en onze voorverkoopadressen - geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden. Meer info hierover op www.ilovemyticket.com en via FOD Economie.

Algemeen

Hoe word ik sponsor van Beir-Total?

Zin om samen te werken? Wij alvast wel! Onze evenementen trekken ieder jaar meer dan duizend bezoekers en bovendien hebben we jaarlijks een online-bereik van meer dan 75.000 personen.
Samen met ons marketingteam bekijken we graag wat we voor u kunnen doen. Mail gerust naar rubendeproost@beirtotal.be voor verdere inlichtingen.

Hoe word ik vrijwilliger op Beir-Total?

Alle hulp is welkom! We kunnen gerust nog een paar extra helpende handen gebruiken met flyeren, de op- of afbouw en op het festival zelf. Mail gerust naar info@beirtotal.be voor verdere inlichtingen.