Tim en Matthias: De bromance van Beir-Total

Afbeelding
Tim en Matthias op Beir-Total

Al jarenlang zetten Tim (links) en Matthias (rechts) zich in voor Beir-Total. Dat doen ze tijdens de opbouw, maar ook op de avond van Beir-Total. Deze foto illustreert duidelijk hun bromance ;).

 

Zotte avond

De foto hierboven is genomen tijdens Beir-Total 2019. “Ik vind het een leuke foto”, vertelt Tim. “Vorig jaar op Beir-Total hadden Matthias en ik de zotte ingeving om te slowen. Toevallig stond er een fotograaf in de buurt, die het moment vast legde. Die foto werd door de organisatie op Facebook geplaatst en sindsdien hebben veel mensen het over onze bromance.”

 

Allround medewerker

 “Ik probeer overal te helpen waar nodig”, vertelt Matthias. “Meestal heb ik de avond van het evenement geen specifieke taak. Ik verplaats mij naar daar waar ze mijn hulp kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld achter de bar of bij de inkom. Tijdens Beir-Total 2019 was ik ook vaak op straat te vinden, om te controleren of onze bezoekers niet voor te veel overlast zorgden.” Ook tijdens de opbouw en afbraak kunnen we op Matthias zijn hulp rekenen. “Ik hou er van om tijdens de opbouw een handje toe te steken. Op het einde van de dag drinken we altijd samen een pintje. Dat toont aan hoe goed de sfeer en de samenwerking zijn tussen de vrijwilligers en organisatie.”

 

Nieuw thema

Tim weet ons te vertellen dat hij enorm uitkijkt naar Beir-Total 2020. “Ik sta al te popelen om te helpen bij de volgende editie. Met de nieuwe website van Beir-Total zijn ze er weer flink op vooruit gegaan. Ik heb ook al een exclusieve preview gekregen van het nieuwe thema, dat wordt vet!”

 

Kijk je ook uit naar het nieuwe thema van Beir-Total? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update!

Ontvang de laatste updates en exclusieve deals!