Jana, Marie, Cassandra en Elien: Girlpower!

Afbeelding
Jana, Marie, Cassandra en Elien op Beir-Total

Jana, Marie, Cassandra en Elien draaien al enkele jaren mee in het Beir-Total-team. Met hun girlpower toveren ze de festivalweide om tot hét evenement van het jaar!

 

Vroeger bezoeker, nu vrijwilliger

“Ik ken Beir-Total eigenlijk al van in het begin, toen het nog in de Eskapade was”, vertelt Cassandra. “Samen met Marie ging ik er heen. Later, toen Beir-Total groter werd, overtuigde Marie me om te komen helpen op het festival.”

 

Regenponcho's

Dat het vorig jaar wat geregend heeft, was voor de meisjes geen probleem. “Meestal is het met Beir-Total goedweer, maar de laatste editie was dat minder waar”, weet Elien. “Voor mij was het mindere weer geen domper. We kregen van de organisatie regenponcho’s, wat de sfeer alleen maar specialer en leuker maakte!”

 

Beir-Total, een ontmoetingsplek

Marie vertelt ons dat ze heel veel zin heeft in Beir-Total. “Ik vind het er superleuk omdat iedereen uit Kapellen en omstreken daar samenkomt. Het is een soort van ontmoetingsplek geworden. Bovendien is het één van de eerste festivals van de zomer en weet je gewoon dat wanneer Beir-Total er is, de zomer er ook aankomt!”

 

Spektakel

“Beir-Total wordt dit jaar opnieuw een spektakel”, voorspelt Jana. “Er zullen nog meer mensen komen. Iedereen is altijd positief en enthousiast, dat zal dit jaar niet anders zijn. Natuurlijk ben ik zelf ook van de partij!”

 

Ben jij ook benieuwd naar wat voor spektakel Beir-Total dit jaar wordt? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update of deal!

Ontvang de laatste updates en exclusieve deals!