Geen Beir-Total in 2020

Afbeelding
Opbouw Beir-Total 2018

Uit voorzorg om een verdere verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, nam ons bestuur op 26 maart haar verantwoordelijkheid en besliste ze Beir-Total 2020 te annuleren.

Ons team heeft deze beslissing niet lichtzinnig gemaakt en wij hoopten dat we met deze beslissing konden voorkomen dat de drukke Belgische festivalzomer in het water zal vallen. Jammer genoeg besliste het lot daar anders over.

 

Volgend keer een next level editie

Ondanks deze domper op de feestvreugde houden we de moed er in en zijn we alvast begonnen met de voorbereidingen voor Beir-Total 2022. Bereid je voor op iets nieuws, iets groots en iets vets, want op zaterdag 7 mei 2022 zullen we een Beir-Total-editie organiseren om nooit te vergeten!

 

Meer informatie over het al dan niet doorgaan van evenementen of activiteiten in Kapellen vind je op de website van de gemeente Kapellen. Richtlijnen en aanvullende informatie over het COVID-19-virus vind je op de website van de Belgische overheid.

Benieuwd naar wat Beir-Total allemaal in petto heeft voor 2022? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele update!