“Beir-Total is onze vaste plek om met elkaar af te spreken”

Afbeelding
Demi Crauwels op Beir-Total 2019

Demi kent Beir-Total al enkele jaren. Ondertussen is het voor haar een jaarlijkse traditie geworden om pintjes te komen drinken en eens goed uit de bol te gaan op Beir-Total. Ontdek hieronder wat Beir-Total voor haar zo speciaal maakt.

 

Een vaste plek

Dit jaar is het de 5de keer dat Demi naar een evenement van Beir-Total gaat. “Ik ken Beir-Total eigenlijk van het jeudgfuifje van vroeger, waar ik altijd met m’n vrienden naartoe ging”, herinnert Demi zich. “Het is steeds groter en groter geworden en sinds enkele jaren is het onze vaste plek geworden waar we elk jaar met al onze vrienden samenkomen. Sowieso dat ik dit jaar ook kom!”

 

Goei frietje van de Maxi

Mijn mooiste herinnering aan Beir-Total is toch wel het moment waarop het festival bijna ten einde loopt”, vertelt Demi. “’s Avonds wanneer het volledig donker is en we ons al een beetje zat beginnen te voelen eten we met z’n allen een goei frietje van de Maxi. Zo kunnen we de rest van de avond aan!”

 

“Voor mij is Beir-Total een festival waar je kei veel mensen uit de buurt tegenkomt. Meer hoeft het voor mij niet te zijn!”

 

Heb jij net zoveel zin in Beir-Total 2020 als Demi? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en mis geen enkele deal!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om geen enkele deal of update te missen!